Beoordelingen van Gangnam Chicken Amsterdam

Recente recensies van Gangnam Chicken Amsterdam

4 sterren na 12 reviews

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

As usual, the wings were made on time, ready to be picked up with good service and zeker lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Delicious food, zeker voor een snelle herhaling vatbaar. Je likt er je vingers bij af!!

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling vooraf betaald Bestelling zelf opgehaald Bestelling was niet klaar op afgesproken tijdstip en werd pas klaargemaakt nadat ik mij aan de counter gemeld had. Ik heb 10 minuten in een onverwarmde ongezellige ruimte gewacht. De bediening was vriendelijk. De andere gasten? Een ongeïnteresseerd legertje voedselcouriers. Ik dacht voor €!5,50 een voor mij toereikende dure afhaalmaaltijd te hebben besteld. Dat viel vies tegen. Een doosje met 7 van de allerkleinste baby kippenpootjes die hun volume voornamelijk uit smakeloos gefrituurd deeg haalden. Een doosje met 4 doormidden gesneden asperges die haastig en zonder bijzondere smaak eveneens met een deegje -maar ditmaal verschrompeld - waren gefrituurd. En een bakje rijst van het formaat koffiekopje bestrooid met wat obligate oosterse ingrediënten. De oosters vormgegeven servetjes maakte de belofte van gangnam niet waar. Een total rip off qua smaak, beleving en volume. Mvrgr Henk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Beste kip in Amsterdam

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

goeie crispy chicken, ik heb er echt van genoten

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

- not a lot of breading, more chicken than breading, but still quite crunchy on the outside, soft on the inside. very juicy. - the spicy flavour is not super spicy, just regular spicy. the honey one tastes exactly like honey, it's very nice! soy garlic is also tasty. - only get the the "original" flavour if you are planning on getting extra sauces, as it is not coated in anything - i think it's pretty true authentic korean chicken, but if you like a more "Europeanized" version, you might find the breading too little

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 06-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk. Kom snel weer

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

chickenwings waren heerlijk, crispy met mals vlees en bijgerechten lekker. maar de boneless chicken met soja-knoflooksaus bestonden uit harde stukjes gefrituurde kip zonder malse binnenkant!

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

The chicken was great although its not 100% the same as in Korea but neither is Italian pizza outside of Italy =)

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

De kip was heel lekker en de friet was fijn dun gesneden. Ik kom zeker weer!

Reactie van Gangnam Chicken:Beste Joris, Bedankt voor de mooie woorden. We zijn heel erg blij met jouw bestelling als buur! Hopelijk kunnen we het nog beter maken volgende keer. Gangnam Chicken team